У відпустку з трьома гранатами: Затримання на Маріупольському вокзалі

У відпустку з трьома гранатами: Затримання на Маріупольському вокзалі

Укрінформ
У місті Маріуполь Донецької області на залізничному вокзалі правоохоронцями затриманий чоловік, який намагався вивезти із зони АТО арсенал боєприпасів.

Про це ввечері в п'ятницю повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області.

«В рамках оперативно-превентивного відпрацювання оперативники ГУ НП у Донецькій області затримали чоловіка, який віз у відпустку арсенал боєприпасів», - сказано в повідомленні.

У поліції розповіли, що правоохоронці зупинили чоловіка, який викликав підозру, та при поверхневому огляді його речей виявили небезпечні боєприпаси. Відомо, що чоловік, 1987 року народження, віз із собою три гранати і більше тисячі патронів.

Поліцейським затриманий пояснив, що віз арсенал у відпустку. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група поліції, з'ясовує, звідки у чоловіка такий арсенал, куди саме він хотів вирушити з ним і чи є у нього інші смертельно небезпечні предмети.

Попередня правова кваліфікація - ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-