Бойовики знову обстріляли КП

Бойовики знову обстріляли КП "Мар'їнка", поранений цивільний

Укрінформ
У Донецькій області на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка" бойовики, відкривши вогонь, ранили мирного жителя, який чекав на оформлення документів для перетину лінії розмежування.

Про інформує Держприкордонслужба.

"Сьогодні близько 13.00 бойовики відкрили вогонь по контрольному пункту в'їзду-виїзду "Мар'ї нка", поранивши чоловіка, який чекав на оформлення. Обстріл терористи здійснили зі стрілецької зброї з направлення населеного пункту Олександрівка, що знаходиться на неконтрольованій українською владою території", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники зазначили, що випущена бойовиками куля потрапила в один з автомобілів, в якому знаходився чоловік, внаслідок чого він отримав дотичне поранення спини.

Прикордонники відразу ж викликали машину швидкої допомоги й надали первинну медичну допомогу.

Через обстріли, щоб зробити безпечними інших учасників руху, тимчасово припинялися пропускні операції, уточнили у ДПСУ.

Як повідомляв Укрінформ, учора цей контрольний пункт в'їзду-виїзду терористи обстріляли з мінометів. Понад 10 снарядів лягли у кількох десятках метрів від службових приміщень. Нині на КПВВ ще знаходилися люди, тому прикордонники були змушені призупинити пропуск осіб і транспортних засобів і евакуювали громадян з метою збереження їх життя.

Фото: pvu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-