У Донецькій поліції розповіли як охоронятимуть міста під час державних свят

У Донецькій поліції розповіли як охоронятимуть міста під час державних свят

Укрінформ
У Донецькій області поліція посилила заходи з забезпечення громадської безпеки напередодні державних свят.

Про це в п'ятницю повідомили у Центральному відділі поліції Донецької області.

"23 і 24 серпня Україна відзначатиме основні свята, які стали символом державності, - День Прапора і День Незалежності. Поліцейські почали підготовчі заходи, аби громадяни могли відсвяткувати їх у безпечних умовах", - сказано у повідомленні.

Відзначено, що на традиційному загальнообласному інструктажі у Маріуполі начальник Центрального відділу поліції Микола Побойний окреслив основні завдання щодо забезпечення громадської безпеки на наступні три дні особовому складу поліції Маріуполя і главку, а також військовослужбовцям Національної гвардії України, які допомагають правоохоронцям утримувати правопорядок в місті.

"Наша мета - зберегти оперативний стан стабільним, запобігти здійсненню правопорушень на маршрутах патрулювання", - підкреслив Побойний.

Він  також акцентував увагу поліцейських на необхідності дотримання особистих заходів безпеки, оскільки кожен, хто несе службу у складі нарядів, відповідає не лише за власне життя, але і за життя та здоров'я свого напарника.

У поліції констатували, що тільки в одному Маріуполі із 250 поліцейських і доданих сил вже сформовано 35 піших і 2 велонаряди, крім того, територію міста об'їжджатимуть 17 екіпажів патрульних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-