"Вода Донбасу" відновила подачу води у Волноваху, Докучаєвськ та Маріуполь

Укрінформ
У Донецькій області на комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу» після аварії запущений в роботу другий підйом Південно-Донбаського водопроводу, і тепер вода надійде в міста Волноваха, Докучаєвськ, Вугледар, а також ряд сіл і селищ.

Про це повідомляється на сайті комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу».

«Сьогодні запущено в роботу другий підйом Південно-Донбаського водопроводу. Тобто, завдяки оперативній і кваліфікованій роботі персоналу насосної станції другого підйому Південно-Донбаського водопроводу був запущений насосний агрегат», - сказали в компанії.

Як відомо, в ніч з 24 по 25 липня сталася аварія на водопроводі діаметром 1200 мм насосної станції другого підйому, внаслідок чого була припинена подача води на Великоанадольську фільтрувальну станцію, від якої здійснюється водопостачання міст: Волноваха, Докучаєвськ, Вугледар, селищ міського типа: Новотроїцке і Володимирівка, сіл:Октябрьське, Благодатне, Ближнє, Ольгинське, а також на Маріупольські фільтрувальні станції №1 і №2.

Технічні служби підприємства змогли в найкоротші терміни визначити причини аварії і оптимальні методи її усунення.

«Наразі вода з річки Сіверський Донець Південно-Донбаським водопроводом надходить на фільтрувальні станції - Великоанадольську і Маріупольські №1 і №2 і скоро з'явиться в кранах наших споживачів», - запевнили в компанії «Вода Донбасу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-