Ірина Геращенко та міністр з окупованих територій приїхали на Донбас

Ірина Геращенко та міністр з окупованих територій приїхали на Донбас

Фото, відео
Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради, представник України у гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко та міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш прибули у четвер з робочою поїздкою у Донецьку область.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу,  ключова мета поїздки – ознайомитися із гуманітарною ситуацією в регіоні.

"Сьогодні я перебуваю в Донецькій області, завтра — у Луганській області, разом з міністром з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадимом Чернишом. Ми маємо у деяких пунктах спільну програму, у деяких місцях ми не перетинаємося. Ключове завдання – побачити своїми очима, на місцях гуманітарну ситуація на Донбасі", - заявила на прес-конференції у Краматорську Ірина Геращенко.

За її словами, вона також має відповідне доручення від Президента України "подивитися, що відбувається з тими питаннями, які ми обговорюємо на гуманітарній та економічній підгрупах у Мінську".

Зранку заступник Голови Парламенту відвідала лікарню м. Курахове, в якій тиждень тому було відкрито операційну після ремонту. Лікарня у м. Курахове сьогодні має велике навантаження у зв’язку з тим, що через активні бойові дії були закриті лікарні у містах Мар’їнка та Красногорівка. Також через загострення ситуації припинив роботу Красногорівський пологовий будинок.

Крім того, народним депутатом було відвідано КПВВ "Мар’їнка" та "Зайцево",  слідчий ізолятор у Бахмуті, проведено зустріч з працівниками освітнього центру "Донбас Україна" у Краматорську.

Також у ході робочої поїздки у Донецьку область нардеп вручила почесні нагороди Верховноъ Ради працівникам медичної, культурної та соціальної сфери життя Донеччини.

Також була дана прес-конференція для місцевих ЗМІ за результатами зустріч в області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-