В Донецькій області у зв'язку з декомунізацією замінено вже 238 дорожніх знаків

В Донецькій області у зв'язку з декомунізацією замінено вже 238 дорожніх знаків

Укрінформ
На автодорогах Донецької області у зв'язку з перейменуванням населених пунктів в рамках виконання закону про декомунізацію, замінено вже 238 дорожніх знаків.

Про це повідомляється на сайті Службі автомобільних доріг в Донецькій області.

"У зв'язку з перейменуванням окремих населених пунктів Донеччини, вздовж автодоріг загального користування, що примикає до міст, сіл і селищ, замінено 238 дорожніх знаків ("Початок населеного пункту", "Кінець населеного пункту")", - сказали у відомстві.

Наголошується, що, зокрема, нові дорожні знаки встановлені в Ліманському, Бахмутському і Покровському районах області. Окрім міст обласного значення, замінені вказівники на під'їзді до населених пунктів: с. Мирне (с. Дзержинське), с. Озерне (с. Іллічівка), смт Зарічне (смт Кіровськ), с. Свято-Покровське (с. Кірове), с. Пазено (с. Петровське), с. Молодецьке (с. Леніне), с. Григорівка (с. Ленінське) тощо.

Крім того, частково замінено дорожні щити з перейменованими населеними пунктами у Нікольському (Володарському), Добропільському, Костянтинівському, Мангушському (Першотравневому) та Слов’янському районах Донецької області.

Як повідомлялось раніше, цього року на Донеччині, за умови ритмічного фінансування, планується замінити 6,6 тис. дорожніх знаків (левова частка застарілих технічних засобів організації дорожнього руху припадає на автошляхи місцевого значення).

Загалом з початку року на автошляхах регіону замінено 3 778 дорожніх щитів (у тому числі знаків індивідуального проектування). У той же час за означений період в області було вкрадено 147 дорожніх знаків і 165 консолей бар’єрного огородження

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-