Офіцери ЦВС доставили гуманітарну допомогу у дитсадок під Маріуполем

Офіцери ЦВС доставили гуманітарну допомогу у дитсадок під Маріуполем

Укрінформ
Група цивільно-військового співробітництва ОТУ "Маріуполь" доставила гуманітарну допомогу дитячому садочку невеличкого селища Асланове, Володарського району, що неподалік лінії розмежування на Маріупольському напрямку.

Читайте також: Цього літа на відпочинок поїхали вже кількасот дітей з АвдіївкиПро це повідомляється на сайті управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України. 

"Так, маленькі мешканці цього населеного пункту отримали постільгу білизну, ковдри, книги, іграшки та солодкі подарунки, які надали дружина одного із офіцерів групи ЦВС та волонтери "Польової пошти". Дітки дуже зраділи несподіваним подарункам, бо волонтери та благодійники не дуже часті гості у цьому селі", - йдеться у повідомленні.

Крім того, вивчаючи потреби дошкільного закладу, офіцери ЦВС дізналися, що у одній із будівель дитсадочка, де розташована кухня, тривалий час не працює каналізація. Використана вода не стікає у стічну яму, а розтікається під будинком.

"Військові прочистили відрізок каналізаційної труби від будинку до колодця. Але виявилось, що проблема в тому, що проржавіло та вийшло з ладу 50 метрів каналізаційної труби, які ведуть до стічної ями. Було вирішено, що військові ЦВС будуть звертатися до спеціалізованих організацій та благодійників, аби ті допомогли замінити каналізацію цього дитячого садка", - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-