Цього літа на відпочинок поїхали вже кількасот дітей з Авдіївки

Цього літа на відпочинок поїхали вже кількасот дітей з Авдіївки

Укрінформ
Кількасот дітей з Авдіївки цього літа вже поїхали на відпочинок. Днями відпочивати поїхала чергова партія дітей з прифронтового міста.

Про це повідомляється на сайті управління цивільно-військового співробітництва (ЦВС) Збройних Сил України. 

"Завдяки проведеній місцевими органами влади та військово-цивільною адміністрацією Авдіївки роботі цього літа вже вдалося забезпечити відпочинок кількасот дітей міста", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що в умовах загострення обстановки в регіоні група ЦВС “Авдіївка” продовжує супроводження та організацію безпечної доставки дітей Авдіївки до місць літнього санітарно-оздоровчого відпочинку.

Основні заклади відпочинку – це “Смарагдове місто” та “Перлина Донеччини” у Святогорську, дитячі оздоровчі заклади в Одеській та Івано-Франківській областях.

"Якщо у небайдужих волонтерських, громадських і благодійних організацій є пропозиції щодо оздоровлення та активного відпочинку дітей Донеччини, прохання звертатись до керівництва Ясинуватської РДА, міста Авдіївки та групи СІМІС “Авдіївка”. Адже за будь-яких умов діти не повинні страждати від тих наслідків, які приносить “луна війни” до їх домівок і рідного краю", - підкреслили в групі ЦВС "Авдіївка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-