З початку року на дорогах Донеччини сталося 100 ДТП з пішоходами

З початку року на дорогах Донеччини сталося 100 ДТП з пішоходами

Укрінформ
На контрольованій українською владою території Донецької області з початку року сталося 100 ДТП за участю пішоходів, з яких 9 осіб загинули. За останню добу - травмовані двоє дітей.

Про це в неділю повідомило управління превентивної діяльності поліції Донецької області.

«З початку року в Донецькій області відбулося 100 ДТП за участю пішоходів, з яких 9 - загинули ... Останнім часом на території області почастішали випадки наїзду на пішоходів. За минулу добу з 5 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, 2 - сталися за участю пішоходів. Обидва постраждалих - діти », - зазначається в повідомленні.

Уточнюється, що в селищі Щербинівка 22-річний водій мопеда не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 14-річного підлітка, який рухався в зустрічному напрямку. А в селищі Ярова водій травмував 6-річну дитину - хлопчик переходив дорогу, коли на нього наїхав автомобіль під керуванням 30-річного чоловіка. Обидві дитини госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

В обласній поліції наголосили, що щодня виявляють близько 10 водіїв, які ігнорують пішохідні переходи. З початку року до адміністративної відповідальності за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто понад 1300 автомобілістів. (Штраф за таке правопорушення становить 255 гривень).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-