Місії ОБСЄ показали обстріляну бойовиками Авдіївку без світла й води

Місії ОБСЄ показали обстріляну бойовиками Авдіївку без світла й води

Фото
Укрінформ
Незаконні збройні формування ОРДО обстріляли південно-східні околиці Авдіївки. Вогонь вівся з напрямків населених пунктів Каштанове, Мінеральне, Яковлівка, Спартак та з аеропорту.

Як зазначили в прес-центрі АТО, терористи використали заборонені Мінськими угодами ствольну артилерію калібром 122 мм та міномети калібром 82 мм (представниками української сторони СЦКК зафіксовано 60 розривів боєприпасів), а також СПГ, РПГ, АГС, озброєння БМП та стрілецьку зброю.

"В наслідок цих обстрілів було пошкоджено житлові будинки місцевих мешканців, лінії електропередач, через які забезпечується електропостачання міста Авдіївки. Таким чином населений пункт залишився без світла та води. Цього дня не обійшлося без жертв. Так, місцевий мешканець 1997 року народження отримав несумісне із життям поранення голови", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку представники НЗФ ОРЛО здійснили обстріли території, підконтрольній силам АТО, від зруйнованого автомобільного мосту до пішохідного мосту смт Станиця Луганська. Вогонь вони вели з напрямку села Дачне, пам’ятника Князю Ігорю та блокпосту перед пішохідним мостом, поінформували в штабі.

"Слід зазначити, що цього разу НЗФ використовували озброєння БМП, автоматичні та протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю", - додали в прес-центрі АТО.

Про ці випадки порушення режиму припинення вогню представники української сторони СЦКК повідомили спостерігачів СММ ОБСЄ.

Фото: прес-центр АТО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-