Липневі пенсії на Донеччині профінансовано на 78% - понад 1,3 млрд грн

Липневі пенсії на Донеччині профінансовано на 78% - понад 1,3 млрд грн

Укрінформ
Заплановані на липень пенсійні виплати у Донецькій області станом на 19 липня профінансовані на 78,5 % від місячної потреби, що становить понад 1,3 млрд грн.

Про це повідомляє головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

"Прес-служба головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області інформує, що заплановані на липень пенсійні виплати станом на 19.07.2016 профінансовані на 78,5 % від місячної потреби на виплату пенсій, що становить 1319,3 млн.грн", - йдеться у повідомленні.

Поруч з цим, зазначається, що з липня поточного року головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області в межах співпраці з Донецьким обласним державним телебаченням започатковано передачу "Пенсійна панорама".

"В подальшому у передачі планується розгляд широкого кола важливих питань пенсійного забезпечення. А запрошені до студії працівники територіальних управлінь розповідатимуть про свою роботу", - йдеться у повідомленні.

Для зручності глядачів встановлено постійний час трансляції телепередачі: кожної другої середи щомісяця, о 18.50.

Питання та пропозиції до передачі можна надавати на адресу електронної пошти pensionnayapanorama@gmail.com або за телефоном  099-622-08-45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-