Діти Донеччини майже щодня їдуть на відпочинок - ОДА

Діти Донеччини майже щодня їдуть на відпочинок - ОДА

Укрінформ
В Донецькій області активно проходить літня оздоровча кампанія.

Про це повідомило управління у справах сім'ї та молоді Донецької ОДА.

«Майже щодня діти відправляються у табори відпочинку області або за її кордони», - йдеться у повідомленні.

Так, 11липня на відпочинок до ДЗОВ «Автодорожник» у смт. Сергіївка Одеської області відправилось 350 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Наступного дня, 12 липня, розпочато зміну в таборі праці та відпочинку ім. В.Чкалова у м.Святогірськ, в який поїхали 99 дітей віком від 14 до 18 років.

А 13 липня ще 95 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, поїхали на відпочинок у Одесу до ДП УДЦ «Молода Гвардія».

14 липня КП ОДМСОК «Перлина Донеччини», яка знаходиться у Святогірську, відкрила двері для 821 дітей, серед яких 275 тих, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

15 липня 33 дитини відправились до ДПУ НДЦ «Артек» у Пущі-Озерній  (м. Київ), 58 - до ДЗОВ «Яструбок» м. Св’ятогірська. Ще 41 дитина з лінії зіткнення АТО, з Волноваського та Мар’їнського районів, поїхали відпочивати до узбережжя Чорного моря у Херсонську область.

Окрім цього, 21 липня готуються поїхати у Одеську область до ЦРД «Сергіївка» 10 дітей з Бахмутського району, які проживають на лінії зіткнення. Також  на відпочинок у Полтавську область до ДЗОВ «Миргородський» вирушать 15 дітей з м. Авдіївка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-