Штаб показав зруйновані бойовиками Авдіївку, Торецьк і Новомихайлівку

Штаб показав зруйновані бойовиками Авдіївку, Торецьк і Новомихайлівку

Фото
Укрінформ
Незаконні збройні формування не зупиняються і нищать інфраструктуру та житловий сектор населених пунктів, що знаходяться впритул до лінії розмежування сторін.

Чергові факти руйнувань житлових будинків внаслідок обстрілів бойовиків у Авдіївці та Новомихайлівці показав штаб АТО.

"Спостерігачі спостережних груп української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) у взаємодії із представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували чергові факти злочинів проти громадян України та їхнього приватного майна", - йдеться в повідомленні.

Так, 16 липня, з 15.45 год. до 22.40 год. в населений пункт Торецьк було обстріляно з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, РПГ, АГС, БМП-1 та стрілецької зброї. Пошкоджено чотири об’єкти житлового сектора та присадибні ділянки.

17 липня, з 16.25 год. до 22.55 год. під обстріл потрапила Авдіївка. Бойовики застосували міномети калібру 120 мм та 82 мм, СПГ, РПГ, АГС, БМП та стрілецьку зброї з напрямків від Каштанового, Мінерального, Яковлєвки, Ясинуватої. Пошкоджено три об’єкти житлового сектора та присадибні ділянки. Поранення спини отримав місцевий мешканець 1974 року народження.

Вчора, 18 липня, було проведено документування фактів порушення режиму припинення вогню в Новомихайлівці, Мар’їнського району.

В період з 00.18 год. до 01.45 год. це село бойовики обстріляли з мінометів калібром 120 мм з напрямку від району Донецького аеропорта та Петровського району (м. Донецьк). Пошкоджено три об’єкти житлового сектора та нанесено суттєвої шкоди присадибним ділянкам.

Крім того, осколками снаряду було поранено двох місцевих мешканців: жінку 1981 року народження (отримала осколкові поранення верхньої кінцівки та грудної клітини) та чоловіка 1949 року народження (отримав поранення в анатомічну область черевної порожнини), зазначають у штабі АТО.

Фото: прес-центр АТО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-