ЦНАП у Маріуполі запустять до кінця літа

ЦНАП у Маріуполі запустять до кінця літа

Укрінформ
Відкриття першого у Донецькій області сучасного Центру надання адміністративних послуг відбудеться у Маріуполі наприкінці серпня.

Про це заявив народний депутат та засновник ГО Global Office Мустафа Найєм у понеділок у Краматорську під час прес-брифінгу на тему "Як відбувається організація ЦНАПів на Донеччині", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вже до кінця літа має запрацювати ЦНАП в Маріуполі. Це ЦНАП, який фінансувався частково з бюджетів міста та області", - сказав він.

Орієнтовна дата відкриття  - у період між 24 серпня та 1 вересня.

Приміщення ЦНАПу являтиме собою велику, світлу та відкриту залу з приємним дизайном. Там також працюватиме відділення банку, дитяча ігрова платформа, кімнати матері та дитини. В ньому враховані і умови для осіб із обмеженими можливостями, відкрито доступ до мережі Wi-Fi та передбачено зелену зону – повну протилежність традиційній "коридорно-кабінетній" моделі.

За словами М.Найєма, прораховано, що черг у маріупольському ЦНАПі не повинно бути. Між тим, міська влада вже думає про створення ще одного Центру надання адмінпослуг в іншій частині міста.

За набір та навчання 48 працівників персоналу візьметься компанія "Київстар", конкурс щодо чого планується оголосити на наступному тижні.

Міжнародна організація USAID забезпечить Центри матеріально-технічним устаткуванням. Проектуванням, координацією роботи з донорами та інформаційним супроводом займається громадська організація Global Office.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-