У Мар'їнці в результаті обстрілу бойовиків поранено жінку

У Мар'їнці в результаті обстрілу бойовиків поранено жінку

Укрінформ
У результаті нічного обстрілу бойовиків у прифронтовій Мар'їнці поранено 64-річну жінку, яку госпіталізована з осколковим пораненням шиї.

Про це повідомляє у неділю відділ комунікації Національної поліції Донецької області.

"Сьогодні вночі бойовики вдарили по житловому сектору о 23.20. Під обстрілами опинилися вулиці Тельмана, Орджонікідзе, Леніна. Жителька вулиці Тельмана знаходилася на кухні, коли біля її будинку розірвався снаряд. Жінку зачепило осколком. З пораненням шиї постраждала доставлена до Курахівської міськлікарні", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазнали руйнувань три приватні будинки: в них пошкоджено дах, стіни, вікна. На щастя, обійшлося без жертв.

Як повідомили у поліції, за останні дні бойовики не вперше наносять удар, коли мирні мешканці відпочивають: 15 липня о 00:30 внаслідок обстрілу на вулиці Прокоф’єва було пошкоджено два будинки та господарські споруди.

На місцях обстрілів працює слідчо-оперативна група Мар’їнського відділення поліції. Правоохоронці обходять постраждалі вулиці, документують руйнування та надають допомогу мешканцям. Додатково місто патрулює зведений загін поліції обласного главку. Залишені будинки опечатують, аби вберегти від мародерів.

"Обстріли не вщухають й в Авдіївці, де вчора вранці, 16 липня, бойовики зруйнували будинок 71-річного пенсіонера, а сам чоловік дивом лишився живим. У дах його будинку по вулиці Кірова влучила мінометна міна. На жаль, будинок потерпілого зазнав значних пошкоджень", - повідомили в обласній поліції.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-