На блокпостах Донбасу через спеку стало більше поліції

На блокпостах Донбасу через спеку стало більше поліції

Укрінформ
У Донбасі на блокпостах у зв'язку з 40-градусною спекою збільшено кількість поліцейських.

Про це в суботу повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області.

«У зв'язку з 40-градусною спекою на блокпостах збільшено кількість поліцейських, щоб прискорити процес перевірки. Для того, щоб не затримувати громадян в пробках, а особливо тих, хто їде з маленькими дітьми, і водночас захистити їх від небезпеки, поліція збільшила кількість співробітників, які здійснюють огляд транспорту», - зазначається у повідомленні.

Зазначимо, що в результаті ретельного контролю за минулий тиждень на блокпостах було затримано двох бойовиків, десять громадян, які мають зв'язок з терористами, і шість осіб, які вчинили злочини. Також задокументовано 12 фактів вилучення нелегальної зброї.

У поліції констатували, що щодня через блокпости Донецької області проходить близько 6,5 тисячі громадян і 1,5 тисячі автомобілів. Під час вихідних на напрямках до місць відпочинку пасажиропотік збільшується удвічі - на півдні це Азовське море, на півночі - курортна зона Слов'янського і Лиманського районів.

Блокпости поблизу Слов'янська є останніми на півночі Донецької області - щоб запобігти ввезенню в мирні міста нелегальної зброї. Транспорт тут оглядають особливо ретельно. Але перевірка займає лише кілька хвилин - щоб люди перебували на відкритому сонці якнайменше, поліцейські працюють у посиленому складі, запевнили правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-