На каналі «Сіверський Донець-Донбас» відновлюють трубопровід, пошкоджений обстрілом

На каналі «Сіверський Донець-Донбас» відновлюють трубопровід, пошкоджений обстрілом

Укрінформ
У Донецькій області на трубопроводі каналу «Сіверський Донець-Донбас», пошкодженого 4 липня бойовими діями (виявлено 35 пробоїн), фахівці продовжують відновлювальні роботи.

Про це в п'ятницю кореспонденту Укрінформу повідомили в комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу», в структуру якого входить канал «Сіверський Донець-Донбас» (СДД).

«Аварійно-ремонтні бригади Регіонального управління з експлуатації каналу виконали основний обсяг робіт на різних ділянках трубопроводу каналу «Сіверський Донець – Донбас», пошкоджених в результаті бойових дій. Права нитка напірного трубопроводу діаметром 2300 мм, яка була зупинена в результаті обстрілу 4 липня, на даний момент знаходиться в роботі», - сказали в компанії. Також зазначили, що вже завершені ремонтні роботи на трубопроводі каналу діаметром 2100 мм в районі балки «Залізна», який отримав ушкодження в той же день у результаті бойових дій, і «лінія поставлена під тиск».

Крім того, були завершені ремонтні роботи на напірному трубопроводі каналу «Сіверський Донець-Донбас» діаметром 1400 мм в районі Майорська. «Тут було накладено 8 технологічних сегментів різного діаметру і виконані зварювальні роботи. Після завершення ремонту водовід був запущений в роботу», - запевнили у «Воді Донбасу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-