У Волновасі затримали бойовика, який штурмував мерію Маріуполя

У Волновасі затримали бойовика, який штурмував мерію Маріуполя

Укрінформ
На Донеччині, на Волноваському блокпості, правоохоронці затримали чоловіка, який 2014 року брав участь у збройному захопленні Маріупольської міської ради і військової частини.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Донецькій області.

"40-річний маріуполець, який майже 2 роки перебував у розшуку, був виявлений поліцейськими серед пасажирів рейсового автобуса. Правопорушник рухався з Мар’їнського району до Маріуполя. У квітні 2014 року з групою осіб він здійснював захоплення міськради та військової частини 3057 Нацгвардії України", - йдеться у повідомленні.

Два роки зловмисник ховався у м. Курахове Мар’їнського району, де працював на будівництві пансіонату, а зараз вирішив поїхати додому.

Як пояснив затриманий правоохоронцям, під час безладів, влаштованих проросійськими силами, він брав участь у захопленнях разом з великою кількістю людей. У кожного було своє знаряддя нападу; сам він мав при собі ніж.

Наразі чоловіка передано до поліції Маріуполя для подальших слідчих дій.

В поліції зазначили, що усього з початку року на блокпостах Донеччини було затримано 69 зловмисників, які перебували у розшуку, у тому числі за тяжкі та особливо тяжкі злочини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-