Поліція взяла Маріуполь під посилену охорону

Поліція взяла Маріуполь під посилену охорону

Укрінформ
У місті Маріуполі у зв'язку з Днем металурга, який відзначається 17 липня, поліцію переведено на посилений варіант несення служби.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Маріуполь. Металурги міста у ці вихідні святкуватимуть своє професійне свято. Містоутворюючі підприємства організовують масові гуляння для жителів і гостей міста. Напередодні, 16 липня, та в день святкування порядок і громадську безпеку в місті забезпечуватимуть разом з основними нарядами додатково 450 співробітників поліції і бійців Нацгвардії... Поліцію Маріуполя переведено на посилений варіант несення служби", - написав керівник обласної поліції.

Він наголосив, що особливу увагу приділено місцю проведення свята - Театральній площі, але без уваги поліцейських не залишаться основні маршрути руху транспорту після закінчення святкового концерту.

"Прошу маріупольців поставитися з розумінням до введених заходів безпеки, перевірок транспорту на блокпостах при в'їзді до міста. Масові гуляння без пригод і порушень мають стати нормою життя у нашому прифронтовому Маріуполі", - наголосив Аброськін, звертаючись до жителів приморського міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-