На Донеччині понад 277 тис. сімей отримують субсидії. Як оформити.

На Донеччині понад 277 тис. сімей отримують субсидії. Як оформити.

Укрінформ
У Донецькій області субсидії на житлово-комунальні послуги отримують понад 277 тис. сімей, що становить 36% домогосподарств.

Про це повідомив департаменту соціального захисту населення Донецької ОДА.

"На сьогодні в Донецькій області отримають субсидії 277,4 тис. сімей. Це становить 36% від загальної кількості домогосподарств", - йдеться у повідомленні.

Так, лише за останній тиждень ще майже 1,4 тис. родин стали отримувачами житлових субсидій.

Для отримання пільг необхідно подати до управління соціального захисту заяву та декларацію про доходи. Рішення про схвалення чи відхилення документа буде прийнято протягом місяця.

"Тепер право на фінансову підтримку з боку держави мають і орендатори житлових приміщень, а також дитячі будинки сімейного типу. Субсидію також можна оформити з урахуванням доходів тільки тих осіб, які фактично мешкають в приміщеннях", - повідомили в Донецькій ОДА.

Грошова допомога призначається терміном на 12 місяців.

Поруч з цим, на даний час в органах соціального захисту населення області крім опрацювання нових заяв триває робота по призначенню субсидій на житлово-комунальні послуги по справам, термін дії яких минув. Такі перерахунки здійснюються без звернень громадян в автоматичному режимі, зауважили в облдержадміністрації.

Фото з сайту Донецької ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-