В ОБСЄ знову говорять про довгі черги на пунктах перетину

В ОБСЄ знову говорять про довгі черги на пунктах перетину

Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СММ) продовжує фіксувати довгі черги на контрольних пунктах перетину в'їзду/виїзду і безліч людей, які перетинають у спеку пішки лінію розмежування.

Про це повідомила асистент відділу по роботі з пресою та публічною інформацією Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Марія Алексевич, надавши останні новини та звіт про діяльність Місії.

«СММ продовжує фіксувати черги на контрольних пунктах в'їзду-виїзду уздовж лінії зіткнення. На мосту в Станиці Луганській члени патруля Місії бачили чергу з близько 100 пішоходів на блокпості «ЛНР», розташованому безпосередньо на південь від річки Сіверський Донець, які очікували переходу на підконтрольну уряду територію, і приблизно 50 осіб - у протилежному напрямку. На урядовому блокпості в м.Мар'їнка (підконтрольний уряду, 23 км до південно-захід від Донецька) спостерігачі бачили 168 цивільних транспортних засобів і 300 пішоходів, які прямували в підконтрольні уряду райони», - сказано в звіті.

Також відзначено, що спостерігачі в Мар'їнці поговорили з одним водієм, який, за його твердженнями, простояв там вже сім годин. СММ зафіксувала 76 цивільних автомобілів і 65 пішоходів, які чекали пропуску в протилежному напрямку.

«Спостерігачі відзначили відсутність восьми протитанкових мін, які впродовж декількох місяців лежали біля входу на цей блокпост. На східному вході на блокпост члени патруля помітили саморобний попереджувальний знак про мінної небезпеки», - додали спостерігачі у своєму звіті.

Як раніше повідомляло агентство, у Бахмуті місцевий житель підірвався на розтяжці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-