У Торецьк після

У Торецьк після "сєпарського бунту" прибув спецназ поліції

Фото
Укрінформ
У Донецькій області в прифронтове місто Торецьк для забезпечення внутрішньої безпеки направили спецгрупу поліції.

Про це повідомили у Відділі  комунікації Головного управління Національної поліції в Донецькій області().

"Поліцейські здійснюватимуть профілактичне відпрацювання міста і прилеглих селищ, які практично щодня зазнають обстрілів бойовиків", - сказано в повідомленні.

У поліції зазначили, що мета заходів - виявлення осіб, причетних до тероризму, вилучення нелегальної зброї, стабілізація ситуації. Такі завдання поставив перед правоохоронцями під час інструктажу начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін. І сьогодні вранці до Торецька вирушила група співробітників ГУ НП у Донецькій області.

Серед 40 досвідчених поліцейських - бійці спецпідрозділів поліції, працівники оперативних служб і управління превентивної діяльності, кінологи із службовими собаками. Очолив групу начальник Управління превентивної діяльності ГУНП у Донецькій області Юрій Горустович.

 У рамках комплексного відпрацювання правоохоронці здійснюватимуть перевірки транспорту і документів громадян, реагуватимуть на всі повідомлення від жителів, надаватимуть допомогу людям, які її потребують.

Профілактичні заходи спрямовані в першу чергу на забезпечення безпеки мирних жителів і відновлення нормального життя в місті. 

"Від жителів надходить безліч повідомлень, що в місті перебувають багато людей, які раніше тут не проживали. Для повної стабілізації ситуації в місті, виявлення осіб, причетних до тероризму, вилучення зброї та боєприпасів, ми плануємо в місті Торецьку профілактичні заходи силами спецпідрозділів Головного управління Національної поліції в Донецькій області", - зазначив Аброськін.

Тому поліцейські попросили жителів із розумінням поставитися до профілактичних  заходів, які допоможуть зберегти їх життя і здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-