На Маріупольському напрямку бойовики 13 разів гатили з важкої зброї - Лисенко

На Маріупольському напрямку бойовики 13 разів гатили з важкої зброї - Лисенко

Укрінформ
Протягом минулої доби на Маріупольському напрямку в зоні бойових дій бойовики 38 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, із яких 13 - з важкого озброєння.

Про це на брифінгу в неділю заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Загалом на Маріупольському напрямку відбулися 38 обстрілів, з них 13 - з важкого озброєння», - сказав Лисенко.

Він підкреслив, що бої тривають по всій лінії фронту. За його словами, бандформування на цій ділянці найбільше використали 82-мм та 120-мм міномети.

Зокрема, він розповів, що мінометні обстріли відбулися поблизу Красногоровки, Мар'їнки, Талаківки, Старогнатівки і Березового, де загалом ворог випустив 98 мінометних мін.

«Переважна більшість цих обстрілів характеризувалася випуском партій від однієї до восьми мін», - уточнив речник АП з питань АТО.

Також він зазначив, що біля Красногоровки і Мар'їнки бойовики стріляли з БМП, а поблизу Водяного випустили три артилерійських снаряди. Противник застосовував і гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю по цих позиціях та в районі Широкиного і Новогригоровки.

Біля Широкиного та Новотроїцького, за даними Лисенка, вели обстріли ворожі снайпери.

Крім того, Лисенко поінформував, що Російська Федерація доставила бойовикам у місті Ровеньки на Луганщині 7 цистерн із паливно-мастильними матеріалами. «Росія продовжує постачати військову допомогу бойовикам. Зокрема, до міста Ровеньки Луганської області приїхали сім цистерн з паливно-мастильними матеріалами», - сказав речник АП з питань АТО.

Фото: mil.ru 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-