Наркоаграрій поливав плантацію кров'ю голубів

Наркоаграрій поливав плантацію кров'ю голубів

Фото
Укрінформ
Співробітники кримінального блоку Краматорського відділу поліції у ході санкціонованого обшуку знайшли у 36-річного краматорчанина на подвір’ї 320 кущів коноплі, які він дбайливо вирощував та в якості добрива використовував кров голубів.

Про це повідомляє Краматорський відділ поліції ГУ НП в Донецькій області.

"Днями правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що 36-річний раніше судимий чоловік за місцем свого мешканнязберігає наркотичні речовини. Отримавши необхідну ухвалу суду, правоохоронці провели обшук у його приватному домоволодінні. З'ясувалося, що на присадибній ділянці аграрій вирощує коноплю. Кожна рослина була дбайливо оброблена", - йдеться у повідомленні.

Більш того – хазяїн домогосподарства тримав у себе близько 50 голубів, і використовував кров птахів як добриво, щоб покращити «якість» наркотиків.

В цілому правоохоронці вилучили 320 кущів коноплі та направили рослини на дослідження. Наркоаграрій, який, доречи, вже має судимість за зберігання наркотиків, від пояснень відмовився. Якби чоловік зібрав врожай та виготовив наркотики, вартість цієї партії на «чорному ринку» становила би більше мільйона гривень.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Після отримання висновків експертизи кваліфікацію кримінального провадження може бути змінено.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-