На півдні Донеччини вже лунає український «Голос Донбасу»

На півдні Донеччини вже лунає український «Голос Донбасу»

Укрінформ
"В ефірі радіостанція "Голос Донбасу": такий позивний з 1 липня прозвучав у ефірі півдня Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Це стало початком великої програми з відновлення радіомовлення на Донбасі.

"Багато в кого були сумніви щодо того, чи звучатиме у східноукраїнському ефірі "Голос Донбасу". І зранку 1 липня він зазвучав - український голос українського Донбасу. Далі наше головне завдання зробити так, аби цей голос можна було безперешкодно чути на всій території Донецької області", - зазначив виконавчий директор Донецької регіональної філії НТКУ Віктор Підлісний під час радіомарафону, з якого розпочався перший день ефіру обласного радіо.

Думками щодо майбутнього нової радіостанції і Донеччини поділився зі слухачами творчий колектив "Голосу Донбасу". Також до ефіру долучилися люди, безпосередньо причетні до створення каналу.

Наразі обласне радіо можна слухати на частоті  67,34 МГц та на сайті телеканалу "До ТеБе". Водночас спеціалісти займаються переходом на FM-мовлення.

Як відомо, Донецьке обласне радіо не працювало понад два роки після того, як частина території регіону була окупована російськими терористичними угрупованнями. Радіо "Голос Донбасу" з'явилося в ефірі прифронтового регіону з 1 липня цього року зусиллями Держкомтелерадіо, Мінінформполітики та Національної телекомпанії України. Раніше було відновлено обласне державне телебачення, яке сьогодні мовить під логотипом "До ТеБе".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-