На Донеччині пройшла арт-акція

На Донеччині пройшла арт-акція "Молодь проти ненависті"

Укрінформ
З 24 по 29 червня 2016 року в Маріуполі та Святогірську Донецької області  Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Асоціація "КВН України" реалізувала проект "Арт-акція "Молодь проти ненависті".

Як повідомляє Донецька ОДА, у заході, який відбувся за фінансової підтримки міністерства молоді та спорту України, взяли участь 100 молодих людей з 14 областей країни.

"Мета проекту - інтеграція зусиль державних установ, творчих та громадських об’єднань на протидію проявам мови ненависті у спілкуванні, ЗМІ та Інтернет-середовищі,  на зменшення явищ дискримінації і порушення прав людини,   на розвиток та спрямування молоді щодо виявлення і реагування на прояви дискримінації та порушення прав людини шляхом культурологічних та освітньо-виховних програм", - йдеться у повідомленні.

В рамках проекту відбулися майстер-класи, виставки тематичних малюнків та фотографій, відеопрезентації, концертні програми.  Молодіжні активісти, соціальні та педагогічні працівники відвідали майстер-клас "Протидія мові ненависті через освіту з прав людини". Учасникам були презентовані книги Ради Європи "Закладинки" – посібник із протидії мові ненависті через освіту з прав людини та "Енциклопедія прав людини".

У кожному з міст відбулися великі сценічні дійства "Концерт Веселого Народу" за участі місцевих і кращих команд КВК України, молодих естрадних виконавців. Концерти супроводжувалися флешмобами з використанням символіки та атрибутики кампанії "No Hate Speech Movement", наданої організаторам проекту молодіжним департаментом Ради Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-