Молодь з Донеччини та Західної України встановили рекорд у вишиванках

Молодь з Донеччини та Західної України встановили рекорд у вишиванках

Укрінформ
Вихідними в Урзуфі Мангушського району на узбережжі Азовського моря пройшов Всеукраїнський форум "Схід-Захід: міжрегіональне партнерство" під девізом "Молодь – за мир!».

Як повідомляє Донецька ОДА, участь у заході взяли лідери молодіжного руху та благодійних проектів, молоді політики Донеччини, а також  активна молодь Західної України.

"Форум проводився з метою об'єднання молодих громадських діячів, представників органів місцевого самоврядування та влади з західних і східних регіонів країни, для розробки і реалізації нових можливостей міжрегіонального співробітництва в форматі "Схід і Захід разом", - йдеться у повідомленні.

Учасників очікували насичена робоча програма та цікаві дискусії. В рамках форуму обговорили Кодекс міжрегіонального молодіжного партнерства і підписали Меморандум про співпрацю між молоддю Сходу і Заходу країни. 

Поруч з цим, на День молоді встановили рекорд України в масовому флешмобі у вишиванках. Основний меседж заходу - це декларація намірів про співпрацю, а також прояв позиції про те, що молодь виступає за мир. Так, понад 500 осіб, одягнувши вишиванки, вишикувалися так, що з висоти можна було прочитати фразу "Молодь за мир!". Розмір напису - 10 м у висоту і шириною 70 м. Рекорд був  зафіксований представниками Книги рекордів України.

За словами учасників форуму, діалог та обмін досвідом пройшов успішно, також вдалося розробити ефективні інструменти для подальшої співпраці у сфері молодіжної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-