Депутатів Святогірська, які проти виділення землі учасникам АТО, треба мобілізувати – Жебрівський

Депутатів Святогірська, які проти виділення землі учасникам АТО, треба мобілізувати – Жебрівський

Укрінформ
Депутатів Святогірської міськради, які виступають проти виділення землі учасникам АТО, потрібно мобілізувати у ході наступної хвилі часткової мобілізації, щоб вони на власному досвіді переконалися в необхідності забезпечення передбачених законодавством пільг для учасників бойових дій (УБД).

Таку думку висловив голова Донецької ОДА, ВЦА Павло Жебрівський під час засідання колегії облдержадміністрації у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не хочу, щоб так як по Святогірську виходить, що депутати приймають рішення, що не треба виділяти людям землю. Вибачте, наступна хвиля мобілізації  і депутатам, які таким чином виявляють повагу до тих, хто захищає їх життя - стати учасником УБД. І потім будемо дивитися, як вони будуть реагувати, як не буде виконуватися закон України. Це не погроза, а констатація факту", -  сказав Жебрівський під час колегії, де, зокрема, розглядалася організація та якість надання медичної допомоги учасникам бойових дій, ветеранам війни та забезпечення їх пільгами згідно з чинним законодавством.

Очільник області наголосив, що учасникам АТО потрібно не лише віддячити, а допомогти адаптуватися у мирному житті.

Як відомо, раніше у міськраді Святогірська відмовилися виділяти землю учасникам АТО, посилаючись на те, що це нібито може порушити унікальну природу. При цьому, за повідомленнями ЗМІ, відмовляючи учасникам АТО, група депутатів заявила про те, що варто продати цю землю під туристичний бізнес, оскільки це буде сприяти наповненню місцевого бюджету. Також раніше, депутати Святогірської міськради успішно сприяли виділенню землі для членів своїх сімей в сосновому лісі на березі річки Сіверський Донець. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-