Українські військові відновлюють школу у Соледарі

Українські військові відновлюють школу у Соледарі

Укрінформ
Українські військові зі складу підрозділів забезпечення української сторони СЦКК взялися за відновлення приміщення колишньої школи у місті Соледар Донецької області.

 Про це повідомляє сайт Міністерства оборони України. 

"У місті Соледар Донецької області під керівництвом начальника відділення — заступника керівника з матеріально-технічного забезпечення полковника Володимира Михайлова позаштатні робочі групи зі складу підрозділів забезпечення української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін взялися за відновлення приміщення колишньої школи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що група військовослужбовців у вільний від виконання основних службових завдань час відремонтувала елементи оздоблення та пофарбувала фасад будівлі, визначилася з потребою матеріалів для оновлення віконних рам, поновила проблемні ділянки покриття даху та відремонтувала прилади зовнішнього освітлення.

За словами офіцера-коменданта підполковника Олега Розумного, доведеться докласти ще чимало зусиль, аби навести лад в будівлі, щоби з часом тут знову пролунав шкільний дзвоник.

Поруч з цим, військових підтримали й трудові колективи місцевих підприємств. Найбільшу допомогу надають представники ДП "Артемсіль" в особі виконувача обов’язків головного інженера Дмитра Скрипника. За його сприяння для проведення будівельних ремонтно-монтажних робіт на роботи неодноразово залучалася бригада кваліфікованих спеціалістів із відповідним оснащенням та технікою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-