Краматорськ відсвяткував День Конституції з яскравими фарбами

Краматорськ відсвяткував День Конституції з яскравими фарбами

Фото, відео
Укрінформ
На центральній площі Миру міста Краматорськ у вівторок пройшов святково-розважальний концерт з нагоди Дня Конституції та Дня молоді.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, найбільш яскравої частиною урочистостей стало свято фарб "Холлі".

Сотні присутніх, головним чином, молодь, мали змогу придбати фарби на основі трав та натуральних фарбників та обсипати один-одного. В результаті вся центральна площа перетворилася в яскраву палітру, сповнену радостей та веселощів.

Фарбування один одного відбувалося під енергійні музичні виступи: жителей та гостей міста порадували військовий оркестр оперативного командування "Схід", український національний колектив та артисти міста і області. 

Мешканців та гостей міста з Днем Конституції України привітав і заступник голови облдержадміністрації Ігор Стокоз. "Конституція України наголошує на абсолютній цінності людини, її житті і здоров'ї, честі й гідності, недоторканності та безпеці. Ми докладаємо всі зусилля для того, щоб права і свободи мешканців Донеччини виконувались", - зазначив він.

Поруч з цим, в рамках святкувань у місті був презентований і найбільший в Україні національний прапор з вишитим текстом з Конституції України, який занесений в Книгу рекордів України. На стязі, автором якого є патріотка з Бахмуту Ангеліна Шостак, вишито слова 5 статті Основного закону України: "Єдиною державною владою в Україні є народ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-