Доба в АТО: понад 70 обстрілів позицій ЗСУ терористами

Доба в АТО: понад 70 обстрілів позицій ЗСУ терористами

Укрінформ
За минулу добу зафіксовано 71 випадок відкриття вогню: на Маріупольському напрямку їх було 46, на Донецькому 19 та 6 на Луганському.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Вкотре найгарячіше на Маріупольському напрямку було у районі Широкиного, де протягом доби зафіксовано 15 обстрілів опорних пунктів зі всіх видів стрілецької зброї та мінометів різних калібрів, а з 20.00 до 21.00 російські окупанти тричі гатили з самохідних артустановок. Також, не спокійно було неподалік Мар’їнки, Красногорівки, Чермалика, Лебединського та Водяного, де для обстрілів наших опорних пунктів ворог задіяв міномети», - йдеться у повідомленні.

По позиціях неподалік Новотроїцького, Старогнатівки, Павлополя та Талаківки супротивник вів вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем. З території тимчасово окупованого Докучаєвська російські окупанти обстрілювали позиції ЗС України поблизу Новотроїцького з самохідних артустановок калібру 122 мм.

«На Донецькому напрямку під вогнем з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів опинились укріплення неподалік Троїцького, Зайцевого, Майорська та Луганського, а поруч н.п. Опитне, Піски та Кірове – з мінометів калібру 82 мм. Для обстрілів захисників Авдіївки ворог використовував кулемети, автоматичні гранатомети та важкі міномети», - повідомили військові.

Також на Луганщині поблизу Сокольників по українських бійцях окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї. Окрім того, з кулеметів та автоматичних гранатометів противник намагався поцілити по наших позиціях неподалік Новоолександрівки та Попасної.

"Українські воїни відкривали вогонь тільки у відповідь на обстріли знахабнілих окупантів", - зазначили у прес-центрі штабу АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-