Штаб: бойовики випустили по Троїцькому 56 мін

Штаб: бойовики випустили по Троїцькому 56 мін

Відео
Укрінформ
За сьогодні бойовики 11 разів обстрілювали позиції сил АТО, у тому числі з забороненої зброї. Так, позиції біля Троїцького тричі обстрілювали з мінометів, випустивши загалом 56 мін.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00.

"З початком доби ситуація в районі проведення АТО дещо стабілізувалась, але разом з тим, російські окупаційні війська 11 разів обстріляли позиції Збройних Сил України.

На Донецькому напрямку вночі під ворожими обстрілами тричі опинились опорні пункти поблизу Троїцького. Ворог з території тимчасово окупованого Калинового, прикриваючись мирним населенням, гатив з мінометів калібру 82 та 120 мм, при цьому випустивши 56 мін", - йдеться в повідомленні.

З автоматичних гранатометів противник вів вогонь біля Зайцевого та Новгородського, а поруч Новоселівки другої – з важких мінометів.

На Маріупольському напрямку опорні пункти сил АТО неподалік Новотроїцького та Гранітного російські окупанти обстрілювали зі стрілецької зброї, а поруч Мар’їнки – з БМП.

"На Луганщині зафіксовано один неприцільний обстріл у напрямку укріплень українських підрозділів у районі Новозванівки з 82 мм мінометів, знову ж таки, переслідуючи мету щодо провокації вогню у відповідь", - зазначає прес-центр штабу АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-