Попова передала військовим в Краматорську книги українських авторів

Попова передала військовим в Краматорську книги українських авторів

Укрінформ
Заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова здійснила 25 червня візит до Краматорська та, зокрема, передала військовим книжки українських авторів.

Про це повідомляє ууправління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації. 

"В нас є проект "Книги для АТО". Це люди, які збирають через соцмережі книжки для військових. Ми вже не вперше передаємо книжки на Донбас", - розповіла Тетяна Попова.

За її словами, саме перед візитом на Донбас волонтери передали зібрану партію книжок. Зокрема, військовим передали "Словник термінів стратегічної комунікації", створений за досвідом країн-членів НАТО. У виданні йде мова про такі основні складові компоненти сфери стратегічних комунікацій як: зв’язки з громадськістю, публічна дипломатія та військові заходи на підтримку публічної дипломатії, внутрішня комунікація, зв’язки із ЗМІ, інформаційні операції, психологічні операції, інформування про ситуацію та документування подій на полі бою, розвідувальне забезпечення проведення інформаційних заходів, дії в кіберпросторі, включаючи соціальні мережі, інформаційні заходи міжнародного військового співробітництва, тощо.

"І в словнику запропоновано системний підхід, коли всі ці компоненти об'єднані загальним замислом, загальною стратегією", - пояснила заступник міністра інформаційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-