Бойовики вчора обстріляли позиції, де був Порошенко

Бойовики вчора обстріляли позиції, де був Порошенко

Укрінформ
Під час перебування 24 червня на бойових позиціях поблизу Донецького аеропорту Президента України- Верховного Головнокомандувача ЗСУ, а також міністра оборони України та начальника Генерального штабу, бойовики не припиняли обстрілів.

Про це на брифінгу у п’ятницю в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Донецький напрямок. У Зайцевому, Майорську, Авдіївці, Опитному та Водяному відбулися ворожі мінометні обстріли, а у Пісках противник відкривав вогонь зі ствольної артилерії. Загалом по наших позиціях було випущено понад 130 мін та 26 снарядів. Учора на цих позиціях передував і Президент України. Незважаючи на вогонь ворога він проінспектував кілька наших опорних пунктів та знайшов можливість поспілкуватися з українськими захисниками", - повідомив Лисенко.

Як повідомляло агентство, Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко проінспектував 24 червня лінію опорних пунктів на передовій та поспілкувався з військовослужбовцями 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади ЗСУ, що несуть службу на блок-посту "Республіка Міст" - проїзд до населеного пункту Піски, що під Донецьком. На позиціях у селі Водяне, за 800 метрів до злітної смуги Донецького аеропорту Президент, зокрема, підписав Указ про демобілізацію військовослужбовців п'ятої хвилі мобілізації. 

Главу держави супроводжували Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-