Донеччиною пройде мандрівний фестиваль

Донеччиною пройде мандрівний фестиваль "З країни в Україну"

Програма візиту
Укрінформ
Масштабний мандрівний український фестиваль "З Країни в Україну" у липні прибуває у Донецьку область.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, культурно-просвітницька подія протягом місяця проходитиме у низці невеликих міст Південного Сходу України.

У рамках фестивалю відбудуться майстер-класи народних ремесел, демо-зона новітніх здобутків України, відкрита бібліотека, дитячі і юнацькі активні ігри, кінопокази найкращих зразків вітчизняного кінематографу, лекції для дорослих та дітей та феєричні вечірні рок-концерти.

Мандрівний фестиваль розпочне свою дорогу з міста Покровськ 1 липня, до Костянтинівки прибуде 2 липня,  в Бахмут - 3 липня. Потім переїде до Луганської області:

Лисичанськ - 8 липня, Сєвєродонецьк -  9 липня, Старобільськ - 10 липня. Після Луганщини "З країни в Україну" пройде містами Нікополь (22 липня), Кривий Ріг (23 липня), Запоріжжя (24 липня), Бердянськ (29 липня) та завершить свій маршрут у Маріуполі  (30–31 липня).

В кожному місті організацією та координацією фестивалю займаються окремі локаційні групи.

Як повідомила прес-секретар локаційної групи у Костянтинівці Анастасія Галасюк, в місті планується особливо насичена програма фестивалю: заходи проходитимуть у парку "Ювілейний" з самого ранку та до пізнього вечора. "На відвідувачів чекатимуть майстер-класи з танців,  макіяжу та манікюру, спортивні ігри, шахові турніри, ресторан на траві, фестиваль їжі, танцювальний флешмоб", - сказала вона. Завершиться фестиваль драйвовим концертом, участь у якому візьмуть українські музичні гурти КАРНА, NESPROSTA, VRODA, SWEETLO, "Смолова Галерея".

Проект "З Країни в Україну" започатковано у 2014 році, щоб максимально допомогти місцевим громадам наповнити свої міста атмосферою єдності, підтримки та відчуттям українського духу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-