Місія ОБСЄ продовжує фіксувати довгі черги на пунктах пропуску

Місія ОБСЄ продовжує фіксувати довгі черги на пунктах пропуску

Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СММ) продовжує фіксувати довгі черги на контрольних пунктах пропуску в'їзду / виїзду і сотні людей, які перетинають у спеку пішки лінію розмежування.

Про це йдеться у звіті про діяльність місії від 20 червня 2016 року.

«СММ продовжує фіксувати довгі черги в контрольних пунктах в'їзду-виїзду уздовж лінії зіткнення. На п'яти блокпостах між підконтрольним уряду смт. Зайцеве і підконтрольним «ДНР» м.Горлівка 19 червня спостерігачі бачили близько 820 транспортних засобів, 15 міні-фургонів і 1600 пішоходів, які рухалися в підконтрольні уряду райони. В цей же час спостерігачі бачили понад 100 автомобілів, два міні-фургони і близько 730 пішоходів, які прямували в протилежну сторону», - зазначається у звіті.

Також повідомляється, що «кілька людей на урядовому блокпості поблизу Мар'їнки розповіли СММ, що вони стояли на спеці впродовж шести-семи годин, перебуваючи на одному і тому ж блокпості. Вони також додали, що найчастіше час очікування може досягати 13 годин».

Спостерігачі ОБСЄ додали, що бачили, як швидка допомога відвезла літню мешканку в підконтрольне уряду м.Курахове (40 км на захід від Донецька).

"Її син повідомив СММ, що вони стояли в черзі майже сім годин", - зазначається у звіті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-