Жебрівський: перевірка АТЦ мого заступника не підтвердила обвинувачення у ЗМІ

Жебрівський: перевірка АТЦ мого заступника не підтвердила обвинувачення у ЗМІ

Укрінформ
Перевірка Антитерористичного центру СБ України не підтвердила обвинувачення в протизаконній діяльності, запущені "фейковими" сайтами та поширені іншими ЗМІ, на адресу одного із заступників Донецької облдержадміністрації.

Про це заявив голова Донецької ОДА Павло Жебрівський у середу під час звітної прес-конференції  у Краматорську за підсумками року роботи на посаді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я звернувся з листом до Антитерористичного центру, до генерала Малікова, для того, щоб вони перевірили усі факти. На сьогоднішній день по заступнику вже прийшла відповідь, що ті факти, які наведені в "жовтій пресі", яку легітимізували у тому числі поважні видання, не підтвердилася", - сказав Жебрівський, коментуючи хід перевірки на причетність до "злочинів" усіх працівників облдержадміністрації - фігурантів одного з журналістських розслідувань.

Очільник області повідомив, що спочатку він хотів створити спеціальну комісію при ОДА для розслідування опублікованих фактів у ЗМІ, однак потім вирішив, з метою уникнення обвинувачень цієї комісії в упередженості, звернутися до АТЦ для проведення власної перевірки.  "Спочатку було бажання створити комісію. А потім мені сказали, що ця комісія може бути упередженою тому, що серед тих, на кого лили бруд, був і один із заступників. Через це я вчинив по іншому: я звернувся з листом до Антитерористичного центру, до генерала Малікова, для того, щоб вони перевірили усі факти".

За словами П.Жебрівського,  найближчий час очікуються і інші відповіді від АТЦ.

Під час прес-конференції голова Донецької ОДА не уточнив прізвище свого заступника, однак в облдержадміністрації повідомили кореспондентові Укрінформу, що мова йде про Віктора Ремського.

Раніше на одному з сайтів в мережі Інтернет було опубліковано матеріал, в якому екс-заступник начальника УМВС Полтавської області, назначений заступником голови Донецької ОДА з питань координації роботи правоохоронних структур, Віктор Ремський обвинувачувався, зокрема, у причетності до низки скандальних справ, у тому числі, торгівлі наркотиками. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-