Росія прислала

Росія прислала "свіжі" бригади на передову до бойовиків

Укрінформ
Противник проводить ротацію передових підрозділів та удосконалює фортифікаційне обладнання.

Про повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема, у Сєверодонецькому районі переміщено підрозділи 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ. Зокрема, мотострілецький взвод до Первомайська; танковий та мотострілецький взводи до Калинового.

Також проведено ротацію у Слов'янському районі особового складу підрозділів 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ, розгорнутих на передньому краї. Передові позиції 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ на напрямку Майорська посилені підрозділами "внутрішніх військ МВС ДНР".

З міста Донецьк переміщено підрозділи 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ: до  Олександрівки – мотострілецький взвод; у напрямку Луганського – танковий та вогневий взводи.

У Волноваському районі проведено рекогносцировку місцевості на передових позиціях 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК ЗС РФ у районі Докучаєвська.

У період 16-20 червня у Маріупольському районі до Новоазовська з Тельманового та з території РФ переміщено два танкові, мотострілецький та вогневий взводи. Разом з тим, відбувається посилення морської піхоти. Так, триває інженерне обладнання передових позицій підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ у районі Красноармійська.

Окрім того, українська сторона надала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем, САУ та 122-мм РСЗВ "Град" у районах Луганська, Горлівки, Широкої Балки, Донецька, Моспиного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-