Диверсанти намагаються обстрілювати сили АТО з близької дистанції

Диверсанти намагаються обстрілювати сили АТО з близької дистанції

Укрінформ
Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують застосовувати, окрім стрілецького озброєння і гранатометів, також 120-мм міномети, бронетехніку (БМП і БТР), епізодично - 122-мм артилерію.

Про це у Фейсбук пише керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Відзначається активізація ДРГ противника і снайперські групи, фіксуються спроби обстрілу позицій сил АТО з близької дистанції малими піхотними групами бойовиків з нейтральної смуги», - пише він.

Зокрема, продовжують обстріли з боку терористів в районі Авдіївка–Опитне –Піски. Основні позиції противника - в районі селища Спартак (застосовуються 82-мм і 120-мм міномети, великокаліберні кулемети та станкові гранатомети). При необхідності командування бойовиків задіює частину сил і засобів зі складу своєї Ясинуватської тактичної групи.

В районі Леніне – Майорськ – Зайцеве також фіксується активність бойовиків – крім стрілецьких озброєнь, противник застосовує артилерійські системи з позицій на північ від залізничної станції Териконна і на південь від селища «6-7».

«Практично по всій ділянці від Красногорівки до районів на південь від Мар'їнки - перманентні обстріли. Стало відзначатися активне використання противником зенітних установок ЗУ-23-2. В районі Докучаєвська і на південь, аж до Гранітного, йдуть постійні обстріли з використанням мінометів», - зазначає Тимчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-