Євросоюз потренує журналістів Донеччини

Євросоюз потренує журналістів Донеччини

Укрінформ
Проект "Сильніші разом" Представництва Європейського Союзу в Україні проведе 22-23 червня для журналістів Краматорська та Донецької області тренінг "Євроінтеграція: що треба знати журналістам?".

Як повідомляє сайт Донецької ОДА, учасники цього тренінгу отримають додаткові знання та навички для більш коректного та повного висвітлення питань європейської інтеграції, зокрема зв'язку євроінтеграції з процесом внутрішніх реформ в Україні.

"Програма тренінгу передбачає: відносини між ЄС та Україною в контексті сучасної політичної ситуації в Україні; аналіз та спростування міфів щодо європейської інтеграції; проекти та програми ЄС та інших міжнародних партнерів у Донецькій області; децентралізація та реформа сфери місцевого самоврядування: куди рухається процес? Енергетика та енергоефективність: про що варто знати журналісту?", - йдеться у повідомленні.

Поруч з цим, учасники тренінгу мають можливість взяти участь в програмі підтримки медіа-матеріалів на європейську тематику, що здійснюється в рамках інформаційної діяльності Представництва ЄС.

Для подання заявки на участь у тренінгу необхідно заповнити анкету, а саму заявку надіслати до 14.00 20 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-