У Сіверську підірвався на гранаті місцевий житель

У Сіверську підірвався на гранаті місцевий житель

Укрінформ
В місті Сіверську Бахмутського району Донеччини загинув, підірвавшись на гранаті місцевий житель. 

Про це повідомляє Бахмутський відділ поліції ГУ НП у Донецькій області.

"Трагедія сталася сьогодні близько 6-ї години ранку в місті Сіверськ. На місці події працює поліція. За попередніми даними, причиною вибуху стала детонація гранати РГД-5", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що 61-річний чоловік мешкав у приватному будинку з дружиною. Як зазначають сусіди загиблого, напередодні ввечері він посварився з жінкою, після чого вона пішла ночувати до знайомих.

А вже о 6-й годині ранку містяни почули вибух, але спочатку подумали, що вибухнув газ, і повідомили про це доньці загиблого, яка звернулася до правоохоронців та працівників газової служби. Але, як згодом було встановлено, причиною вибуху стала детонація гранати прямо у житловому будинку.

Жінка, яке проживає окремо від батьків, розповіла поліцейським, що сьогодні близько 5-ї години ранку їй зателефонував батько та попрощався з нею, проте вона не надала значення цим словам.

Під час огляду місця трагедії правоохоронці знайшли чеку та осколки від гранати РГД-5. Як стало відомо поліцейським, боєприпаси чоловік знайшов на березі річки Сіверський Донець під час ловлі риби і замість того, щоб повідомити про небезпечну знахідку правоохоронцям, приніс її додому.

Обставини трагедії з’ясовуються. На місці працює слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції. Попередня правова кваліфікація за вказаним фактом – ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-