У прифронтовій Красногорівці опорну школу збудують до листопада

У прифронтовій Красногорівці опорну школу збудують до листопада

Укрінформ
Незважаючи на складну безпекову обстановку будівництво опорної школи у прилеглій до лінії зіткнення Красногорівці на Донеччині планується завершити до листопада. 

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова Донецької облдержадміністрації, керівник ВЦА Павло Жебрівський. 

“Незважаючи на військову ситуацію, на листопад плануємо завершити будівництво опорної школи. Зараз у Красногорівці навчаються 470 дітей”, - йдеться у повідомленні.

У Красногорівці очільник області, зокрема, відвідав вогнетривкий завод, робота якого була призупинена через бойові дії ще два роки тому. “З півтори тисячі робітників залишилось кілька десятків. Але перспективи є. Запуск газопостачання стане стимулом для часткового відновлення потужностей заводу. Обласна влада спільно з військово-цивільним співробітництвом докладає максимум зусиль, щоб наблизити цей день”, - заявив Жебрівський.

Водночас, зазначив він, проблемних питань у місті “дуже багато”: “Місто залишається однією з гарячих точок на передовій. Електроенергію відновили, зараз вирішується питання з роботою водоканалу”.

Окремо керівник Донецької ВЦА повідомив, що в останні дні місто сколихнуло повідомлення про створення додаткового поліцейського блокпосту на в’їзді в Мар’їнку.

“Сьогодні під час зустрічі з мешканцями почув численні прохання не робити цього. Відкривши торік пункт пропуску “Мар’їнка”, обласна влада та прикордонники вивели з «сірої зони» два міста, і тепер збільшення кількості контролерів може призвести до соціального напруження. Доцільність запровадження таких заходів безпеки пообіцяв вивчити окремо”, - написав Жебрівський. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-