Очільник Мінохоронздоров'я нагородив у Краматорську медиків Донеччини

Очільник Мінохоронздоров'я нагородив у Краматорську медиків Донеччини

Фото
Укрінформ
Виконуючий обов’язки Міністра охорони здоров'я України Віктор Шафранський у п’ятницю взяв участь в урочистостях з нагоди Дня медичного працівника, організованих у тимчасовому обласному центрі Донецької області місті Краматорськ.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у будинку культури і творчості НКМЗ очільник Мінохоронздоров'я привітав медиків області з професійним святом та нагородив їх почесними грамотами.

"Шановні колеги, донеччани, ви працюєте у дуже важких умовах. Ці умови відрізняються від умов, в яких працює переважна більшість медиків нашої держави. Сьогодні в умовах воєнного стану, часто ризикуючи життя, там, де поки що лунають вибухи, ви демонструєте найкращі якості, які притаманні нашому українському народові: самопожертва, відданість професії, людяність і гуманізм", - наголосив В.Шафранський.

В.о. Міністра вказав на те, що сьогодні в сфері охороні здоров’я Донеччини, у т.ч. зусиллями Донецької ОДА на чолі з Павлом Жебрівським, робиться багато "позитивних і хороших речей". Зокрема, це стосується покращення система екстреної медичної допомоги.  Подякувавши медпрацівникам за роботу, він запевнив, що міністерство приділятиме особливу увагу медицині в Донецькій та Луганській областях.

Від імені Донецької ОДА медиків області привітав і заступник голови Сергій Попов, який також вручив почесні грамоти низці медпрацівників. "У тих нелегких умовах, в яких ви сьогодні опинилися, ви з гідністю несете ту клятву, яку ви давали, закінчуючи вищі навчальні заклади", - наголосив він.

Після церемонії нагородження для медичних працівників області з нагоди свята відбувся святковий концерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-