У Дружківці за добу затримали 2 бойовиків

У Дружківці за добу затримали 2 бойовиків

Укрінформ
Правоохоронці Дружківки на Донеччині за одну добу в результаті активних оперативно-розшукових заходів спів затримали 2 місцевих мешканців, що навесні 2014 року приймали безпосередню участь у незаконному збройному формуванні "ДНР".

Про це повідомляє Дружківське відділення поліції Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області. 

"В ході проведення оперативно-профілактичної операції по "Розшуку підозрюваних", оперативниками Дружківського відділення поліції було затримано 33-річного чоловіка, що знаходився в розшуку та 24-річного місцевого мешканця, які у квітні 2014 року приймали безпосередню участь у незаконному збройному формуванні "ДНР" під час окупації міста", - йдеться у повідомленні.

Згідно з поліцією, обидва правопорушники зі зброєю в руках "несли службу" на міських блокпостах – шляхопровід по вулиці Б. Хмельницького та в с. Донський. В їх обов’язки входило оглядати автотранспорт та перевіряти документи у водіїв та пасажирів. Згодом, коли бойовики покинули місто, чоловіки розчарувались у їх діяльності та залишились переховуватись вдома, доки не попали у поле зору Дружківських правоохоронців.

За цими фактами Дружківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 260 "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань" Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-