Патрульні Краматорська та Слов’янська вже виписали штрафів на 122 тис. грн

Патрульні Краматорська та Слов’янська вже виписали штрафів на 122 тис. грн

Укрінформ
Протягом свого першого місяця роботи патрульною поліцією Краматорська та Слов’янська складено понад 400 адмінматеріалів за порушення правил дорожнього руху та виписано постанов на суму більше 122 тис. грн.

Про це заявив під час прес-конференції у середу у Маріуполі начальник управління патрульної поліції м. Краматорська та м. Слов’янська Олександр Малиш, повідомляє сайт ГУНП у Донецькій області. 

"Вже є результати, ми бачимо по кількості викликів, які надходять на лінію 102 – кількість  збільшується, що свідчить про збільшення рівня довіри населення. Наразі складено понад 400 адмінматеріалів за порушення правил дорожнього руху. Виписано постанов на суму більше 122 тисяч гривень, які будуть оплачені у законному порядку", - сказав він.

Поруч з цим, патрульними ведеться спільна робота з відділами Національної поліції по виявленню осіб, що перебувають у розшуку, вже є перші результати. Також проводяться спільні оперативні відпрацювання щодо грабежів та розбоїв.

У Краматорську та Слов’янську патрульна поліція працює вже місяць, з 14 травня поточного року. За цей час патрульні залучалися до реагування на повідомлення громадян більше 3,2 тисяч разів, з них 1200 – у Слов’янську та більше 2 тисяч – у Краматорську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-