Під Маріуполем загинули двоє українських бійців - ЗМІ

Під Маріуполем загинули двоє українських бійців - ЗМІ

Укрінформ
Терористи вдень обстріляли позиції сил АТО під Маріуполем біля села Павлопіль.

Внаслідок обстрілу загинули двоє бійців 56-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ, повідомляє "Тиждень.ua" з посиланням на власні джерела.

"На Маріупольському напрямку в районі села Павлопіль ворог почав артобстріл, під час якого на наш опорний пункт висунулась ДРГ. В результаті бою серед наших бійців двоє загиблих і один поранений", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, обстріл села тривав вранці – з 9 до 12 години.

Повідомляється, що інформацію про загиблих підтверджують волонтери благодійного фонду допомоги армії "Повернись живим".

"Зараз найгарячіша ситуація в Авдіївці. Там, за даними наших військових, планується наступ з кожним днем, наступ на місто. Через це обстрілюється Зеніт, обстрілюється Бутівка, стріляють по самій Авдіївці, по населеному пункту по старій частині. Прилетіло навіть кілька мін у район коксохімічного заводу, це досить далеко від передової. Ймовірно, це обстрілюють з Спартака. Обстрілюють місто з Макіївки і Донецька. Наші не будуть відповідати по Донецьку, тому що це житловий масив, там живуть люди. Відповідно, ворог про це знає, і тому по нас стріляють, а ми не можемо", - повідомила в ефірі "112 Україна" волонтер благодійного фонду "Повернися живим" Дарина Бура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-