АТО: з опівночі 25 обстрілів, під Зайцевим російські снайпери

АТО: з опівночі 25 обстрілів, під Зайцевим російські снайпери

Укрінформ
Починаючи з опівночі російські окупаційні війська продовжили обстрілювати позиції сил АТО. Всього зафіксовано 25 випадків відкриття вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

«На Донецькому напрямку під мінометними обстрілами ворога опинились опорні пункти Збройних Сил України в районі Авдіївки, Пісків, Луганського та Невельського, а по захисниках шахти Бутівка супротивник гатив з важких мінометів та артилерії калібру 152 мм. Вогонь вівся з боку тимчасово окупованих Ясинуватої, Спартака та Яковлівки. Також позиції поруч Зайцевого російські найманці обстрілювали з автоматичних гранатометів та вели снайперський вогонь», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Маріупольському напрямку позиції сил АТО неподалік Павлополя та Мар'їнки потрапили під мінометний вогонь незаконних збройних формувань, а укріплення в районі Красногорівки, Тарамчука, Гнутового, Талаківки та Чермалика вони обстріляли з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Також російські окупанти намагались з протитанкового ракетного комплексу влучити по опорному пункту поблизу Новотроїцького.

У штабі АТО повідомили, що на Луганщині дотримувався режим тиші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-