В ОБСЄ заявили про 23 поранених в суботу і одного померлого

В ОБСЄ заявили про 23 поранених в суботу і одного померлого

Укрінформ
У Донецькій області в лікарні міст Авдіївка і Волноваха 11 червня всього надійшло 23 поранених військовослужбовця ЗСУ, один з них помер після операції.

Про це повідомила 14 червня асистент відділу по роботі з пресою та публічною інформацією Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні (СММ) Марія Алексевич, надавши звіт і новини про діяльність місії від 12 червня 2016 р.

«Військовий лікар в Авдіївськой лікарні розповіла спостерігачам, що вночі 11 червня надійшло одинадцять поранених солдатів Збройних сил України, а один з них помер, коли йому надавали допомогу. Хірург районної лікарні в м. Волновахе (підконтрольний уряду, 53 км. на південь від Донецька) повідомив СММ про те, що 11 червня в лікарню з осколковими пораненнями надійшло 12 солдатів Збройних сил України», - сказано в звіті.

Також місія ОБСЄ повідомила, що уточнювала інформацію  про поранення 11-річного хлопчика в Авдіївці 11 червня. Медичний персонал Авдіївської лікарні і начальник поліції міста окремо підтвердили спостерігачам дану інформацію, додавши, що хлопчик дістав кульове поранення ноги (куля калібром 7,62 мм).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-