Бойовики-неуки підривають мінами свої ж позиції на «Царському полюванні»

Бойовики-неуки підривають мінами свої ж позиції на «Царському полюванні»

Укрінформ
Російсько-терористичні війська не припиняють обстрілів і збройних провокацій. Основна активність бойовиків фіксується на Донецькому і Приморському напрямках, епізодично – на Луганському.

Про це у Фейсбуці пише керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Особливо напружена ситуація зберігається у районі Авдіївки, де терористи використовують від кулеметів і снайперської озброєння до 82-мм і 120-мм мінометів. З останніх вогонь ведеться в основному з позицій вздовж траси через Ясинуватську розв'язку, однак починають підключатися і мінометні батареї противника з позицій на схід від цього кордону, накриваючи і район «Царське полювання»: тут позиції сил АТО і терористів розташовані впритул, тому частина мін, випущених слабо підготовленими бойовиками, потрапляє на власні позиції («дружній вогонь»)», - пише він.

Тимчук також додав, що противник активно обстрілює позиції українських військ в районі Мар'їнки, Красногорівки, Пісок, а також в районі на південний схід від Невельського.

"В основному – снайперський вогонь, великокаліберні кулемети і АГС-17, епізодично терористи використовують СПГ-9М", - написав керівник "ІС".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-