На Донеччині заарештували підозрюваного у вбивстві бійця ЗСУ

На Донеччині заарештували підозрюваного у вбивстві бійця ЗСУ

Укрінформ
У Донецькій області правоохоронці заарештували чоловіка, який підозрюється у вбивстві військовослужбовця ЗСУ.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області. 

«Правоохоронці затримали 36-річного чоловіка, який у ніч на 4 червня в одному з будинків м. Костянтинівки Донецької області під час сварки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, кухонним ножем завдав смертельного поранення 31-річному військовослужбовцю Збройних сил України. Після цього вiн накинувся на другого бійця ЗСУ та став наносити йому множинні удари ножем в різні частини тіла», - сказано в повідомленні.

Після цього зловмисник втік, але за кілька днів був затриманий правоохоронцями за місцем проживання матері. Чоловік визнав свою провину та пояснив, що схопився за ніж на грунті ревнощів.

За клопотанням Костянтинівської місцевої прокуратури Костянтинівським міськрайонним судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту строком на 60 діб.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.129 (погроза вбивством), ч.1 ст. 115 (умисне вбивство), ст.15 ст.115 ч.2 п.13 (замах на умисне вбивство особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, правопорушнику загрожує довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-